Ugradnja PVC stolarije

inoutic elegante

Vrhunske performanse
u modernom dizajnu

inoutic prestige

Vrhunski uravnoteženo. Harmonični dizajn u skladu s visokom razinom funkcionalnosti

Što se tiče stolarije, ugradnja same stolarije jedan je od najvažnijih elemenata koji se moraju poštivati ​​kako bi PVC stolarija bila funkcionalna i dugotrajna u svom konačnom dizajnu. Izvrsna zvučna, toplinska izolacija i nepropusnost ugrađenog prozora postižu se samo pravilnom i kvalitetnom ugradnjom. Istodobno, pravilna ugradnja stolarije sprječava prodor prašine, vlage ili vode između prozora i zidanog otvora.

Profesionalna ugradnja u energetski učinkovit proizvod

PVC stolarija u našem proizvodnom pogonu izrađena je od vrhunskih PVC profila i s velikom preciznošću, a koristimo i prvoklasnu armaturu. Profesionalna instalacija nadalje postiže konačni i ciljani učinak, koji je dugotrajan i visokokvalitetan energetski učinkovit proizvod.

 Naši instalateri ugrađuju proizvedenu stolariju na stručan i profesionalan način, a naš glavni cilj je zadovoljstvo naših kupaca. Sve poslove radimo uz odgovarajuću zaštitu prostora i ostavljamo prostor urednim. Također, naša ponuda može uključivati ​​završne radove u graditeljstvu.

Postupak instalacije

Izuzetno je važno da stolarija tijekom postavljanja bude postavljena precizno centrirano vodoravno i horizontalno, jer se u protivnom može dogoditi da se prozori otvaraju “sami od sebe”, da vanjske klupe nemaju dovoljan nagib prema van za odvod vode (osim ulaznih vrata), gledanje unutarnje i vanjske strane okomite ograde ne mora biti strogo unutar vrijednosti naljepnice ako krilo vrata ne leži čvrsto na dovratniku).

Konstrukcijski otvor je uvijek nešto veći od samog okvira stolarije zbog činjenice da je ovaj prazan prostor ispunjen pjenom, čime se postiže izvrsna toplinska i zvučna izolacija. Primjerice, u slučaju prozora, građevinski otvor u koji je postavljen prozor mora biti 1,5 do 2 cm veći od veličine samog prozora. Ti su razmaci neophodni kako bi se mogli ispuniti pjenom i tako osigurati kvalitetnu izolaciju. Ako veličina prozora u usporedbi s veličinom građevinskog otvora nije dobro određena ili ako prozor nije dobro centriran i pravilno pričvršćen zbog toplinskih dilatacija, mogu postojati funkcionalni problemi s prozorom – poteškoće s otvaranjem / zatvaranjem ili u drastičnim slučajevima pucanja. Treba imati na umu da bijeli PVC profil ima toplinsko širenje pri temp. -30oC do + 50oC od 1,6 mm / 1m, dok obojeni PVC profil ima toplinsko širenje pri temp. -30oC do + 50oC od 2,4 mm / 1m.

Prije ugradnje, krila se uklanjaju s okvira stolarije i okvir se postavlja u pripremljeni otvor. Potom se okvir po potrebi učvršćuje drvenim „pločicama“, a sam okvir pričvršćuje se na zid turbo vijcima izravno kroz okvir, a u nekim slučajevima i uz pomoć metalnih sidara. Na vijke se postavljaju ukrasne kape koje ujednačavaju boju između stolarije i mjesta na kojem vijak stoji. Prazan prostor između okvira stolarije i zida ispunjen je ekspanzijskim brtvilom (poliuretanska pjena) koja postiže kvalitetnu zvučnu i toplinsku izolaciju.

Nakon montiranja okvira, krilo se ponovno postavlja na okvir, provjeravaju se ugrađeni elementi i ako je potrebno, krilo se nakon toga fino podešava.

Također, kako bi se spriječio prodor prašine, vlage ili vode između prozora i otvora za zidanje, preporuča se popunjavanje praznina silikonskim kitovima visoke kvalitete, trajnosti i trajnosti na različitim temperaturama, jer moraju omogućiti sigurno brtvljenje i dovoljno istezanje. .

Uz opisanu klasičnu ugradnju, u našoj ponudi moguća je i tzv RAL instalacija temeljena na primjeni najmodernijih tehnologija prilikom postavljanja fasadne stolarije radi uštede energije i sprečavanja negativnih posljedica vlage.

Birajte pametno

Imajte na umu da kvalitetna instalacija može pridonijeti boljoj funkciji relativno lošeg prozora, dok loša instalacija može imati negativne posljedice na funkcionalnost kvalitetnog prozora i dovesti do nepotrebnih troškova.

Vura-energy je sjajan izbor za vas kada je u pitanju postavljanje PVC stolarije.

;

Zainteresirani ste za zamjenu stolarije?

Obratite nam se - spremni smo odgovoriti na svako vaše pitanje

VURA-ENERGY d.o.o.

Za proizvodnju, graditeljstvo i usluge

M.B. Čađe 6A
44440 Dvor, HR

Fiksni: +385 (0)44 836-017
Mob: +385 (0)92 407-6500

info@vura-energy.hr

08:00 do 15:00 h (PON-PET)
08:00 do 13:00 h (SUB)

OIB: 41345579561

MBS: 081325540 (Trg. sud ZG)
ž.r. RBA: 2484008-1135170986
IBAN: HR 0524840081135170986

Privacy Policy      Terms and Conditions

Copyright © 2020 | Vura-Energy d.o.o.  All rights reserved.

Web dizajn: https://dugl-sp.com/